AnimalWise Academy

Schrijf je nu in voor mijn nieuwe en verbeterde online cursus Bach Bloesem Remedies voor Hond en Kat! Maar info vind je hier

 

De AnimalWise Academy is aan het verhuizen!! 

Welkom bij de AnimalWise Academy! Wil je graag leren hoe je kunt werken met de wijsheid van je dieren en de natuur? Wil je weten hoe je de healer in jezelf kunt ontdekken, kunt leren communiceren met je dier of hoe je Bach Bloesem remedies in kunt zetten bij je dieren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

De cursussen van de AnimalWise Academy kan je volgen in je eigen tempo, je krijgt levenslang toegang tot het lesmateriaal en ik (Ellen) ben er voor je om je zo goed mogelijk te begeleiden en coachen zodat je het meeste uit elke cursus kunt halen. Daarbij vind ik het altijd belangrijk om jou te helpen jouw eigen unieke werkwijze te ontwikkelen! 

 

Op dit moment ben ik volop bezig met het omzetten van mijn cursussen naar mijn mooie nieuwe AnimalWise Academy platform en het ontwikkelen van mooie nieuwe initiatieven, zoals mijn AnimalWise Academy Abonnement.

 

Vanwege de verhuizing is er een tijdelijke aanmeld stop voor de online cursus AnimalWise Healing. Zodra die verhuisd en in een mooie nieuwe vorm is gegoten, ben je weer van harte welkom! Kan je niet wachten? Stuur me dan even een berichtje!