Helende reis met je Dier


Tijdens deze unieke online mini cursus kom je dichter in contact met jouw dier en neem ik jullie samen mee via een geleide meditatie op een helende reis.

 

Je kunt deze mini cursus volgen wanneer je maar wilt en alles in één keer achter elkaar doen, of tijd laten tussen de verschillende lessen, net wat bij je past of wat uitkomt! 

 

Waarom deze online mini cursus? 

 

Tijdens mijn werk als healer en dierentolk ervaar ik elke keer weer dat onze dieren niet voor niets bij ons zijn. We delen vaak een stukje karma én dharma. 

 

Oftewel, we hebben dezelfde lessen te leren in dit leven en kunnen elkaar daarbij dus ook heel goed helpen. En soms zitten we elkaar daardoor juist ontzettend in de weg, als we ons er niet van bewust zijn. De combinatie van je bewust worden van jullie gezamenlijke thema's en de reden dat jullie bij elkaar zijn gekomen, kan enorm veel goeds doen, zowel voor je dier als voor jezelf. 

 

Tijdens de helende reis zullen we eerst het karma stukje belichten, oftewel, wat voor blokkades en belemmeringen hebben jij en je dier samen gemeen? En daarna ga je kijken naar het dharma stuk, oftewel, wat is jullie gezamenlijke, prachtige levensdoel, waar willen, kunnen en mogen jullie samen naar toe bewegen?

 

Maar voor je aan je reis begint, geef ik je eerst uitleg in de introductie. Hier leg ik je uit hoe de mini cursus is opgebouwd, wat je daarbij van mij mag verwachten en hoe het zit met karma en dharma: hoe werkt het en hoe kun je jezelf en je dier er mee helpen. Deze introductieles duurt ongeveer een kwartier.

 

Voor wie hem nog niet kent (bijna niet voor te stellen als je al eerder met mij hebt gewerkt;) leer ik je daarna de Heart Hug TTouch, een heerlijke zelfhulp TTouch uit de TTouch for You®. De video met uitleg bij deze les is ongeveer 20 minuten lang. 

 

Tenslotte volgt dan de helende reis zelf. Een geleide meditatie, waarbij we de Heart Hug TTouch als startpunt gebruiken voor deze reis, die je samen met je dier gaat maken. 

 

De meditatie duurt ongeveer 20 minuten, maar zorg dat je hier ruim de tijd neemt. Eerst om je goed voor te bereiden en daarna om je ervaringen op te schrijven en de vragen te beantwoorden die bij deze les zitten.

 

Het is fijn om minimaal een uur uit te trekken voor deze laatste les, zodat je voldoende tijd hebt voor de reflectie na de meditatie en ook nog even rustig kunt nagenieten. 

 

 

Je kunt je nu inschrijven voor deze bijzondere ervaring. De prijs voor deze mini cursus heb ik vastgesteld op €27 euro. 

 

Bij de prijs inbegrepen zit ook interactie met mij: feedback op de antwoorden die je geeft op de huiswerkvragen bij de cursus en natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen over de inhoud.

 

En bovendien een eenmalige feedback met advies en tips voor jou en je dier naar aanleiding van jullie ervaringen tijdens deze helende reis, je kunt daarvoor een foto van je dier uploaden, zodat ik ook je dier kan vragen naar zijn/haar ervaringen. Zo ontvang je dus een mini AnimalWise Coaching.

 

Zolang de mini cursus beschikbaar is, blijf je toegang houden. Je kunt de reis dus vaker maken, ook met je eventueel andere dieren.

Je kunt de mini cursus via de knop hier onder bestellen. Zodra je de betaling hebt gedaan, ontvang je meteen via mail je inlog gegevens en kun je aan je reis beginnen! Gaat er iets mis, neem gerust contact met op!