Online cursus AnimalWise Healing


Deze cursus is voor jou als je je liefde voor dieren nog extra wilt verdiepen door healing te leren geven aan dieren, kennis wilt maken met je krachtdieren en team van healing gidsen, waarbij je snapt dat het heel belangrijk is als je daarbij ook tijd besteed aan zelfzorg, zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling.

 

Ook is deze cursus een hele mooie basis voor als je wilt leren communiceren met dieren, daarom is één van de vervolgcursussen de basis module AnimalWise Communicatie, waarin je leert hoe je telepathisch kunt communiceren met dieren.

 

De online cursus AnimalWise Healing bestaat uit een combinatie van video’s met opgenomen lessen, geleide meditaties, pdf bestanden met uitleg of presentaties. Je kunt ook lid worden van de besloten Facebookgroep, behorende bij de cursus. Daar kan je je vragen stellen en ervaringen delen met mede cursisten en er zullen regelmatig live sessies zijn waarin ik jouw vragen beantwoord, we samen een oefening kunnen doen en je extra informatie en tips geef op basis van wat jij als cursist nodig hebt. Tijdens de cursus word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en op zoek te gaan naar jouw unieke manier van werken. Natuurlijk bied ik je daarbij het raamwerk wat je nodig hebt om die werkwijze te ontwikkelen en ben ik er voor je om je feedback te geven en door eventuele blokkades heen te leiden. Wat ik ook belangrijk vind is dat je voldoende goede feedback ontvangt over hoe de healing gaat. Daarom leg ik als je healing hebt gegeven aan je dier als je dat wilt contact met je dier en vraag hem of haar om je feedback te geven. Dat is het voordeel van een dierentolk als docent! 

 

Tijdens de cursus ga je beginnen met de basis: goed leren gronden en je bewust zijn van je eigen lichaam. Om je daarbij te helpen leer je een paar zelfhulp TTouches, vanuit de Tellington TTouch methode, die je ook zullen helpen in de juiste mindset te komen voor de volgende stap: leren hoe je contact kunt maken met je krachtdieren en je andere gidsen en hoe zij je kunnen helpen healing te geven.

 

Je leert een vorm van spirituele healing, waarbij jij als het ware het doorgeefluik bent en jouw team van gidsen en krachtdieren de healing laat leiden. Voor je healing gaat geven aan een dier, leer je hoe je healing kunt geven aan jezelf.

 

Je gaat oefenen met verschillende manieren van healing geven, zodat je kunt uitvinden wat voor jou het fijnste werkt: op afstand of met handoplegging bij je dier. 

 

En bij elke stap ben ik er om je feedback te geven op de huiswerkvragen en je te helpen waar nodig.

 

Aan het einde van deze cursus weet je hoe je contact kunt maken met jouw team van krachtdieren en gidsen en kan je healing geven aan jezelf en je dieren met behulp van jouw team.

 

Je kunt de cursus geheel in je eigen tempo volgen, ik raad je aan om hem in 3 tot 6 maanden af te ronden. Maar hoe lang je er over doet is aan jou, want je krijgt levenslang toegang tot alle lessen.

 

 

Het lesgeld voor deze cursus bedraagt 297 euro.  

 

Voor dat geld krijg je:

 

  • Toegang tot de cursus, die bestaat uit een combi van tekst, video’s, geleide meditaties, oefeningen, etc. (levenslang en je krijgt dus ook elke update mee)
  • Toegang tot een besloten Facebook groep waar je ervaringen kunt delen en uitwisselen met je medecursisten 
  • Regelmatig nieuwsbrieven via e-mail, speciaal voor mijn AnimalWise Healing cursisten, met een extra geleide meditatie die bij het seizoen past of een filmpje met extra oefeningen / inzichten voor jullie. Je kunt jezelf uiteraard altijd ook weer afmelden voor deze nieuwsbrief als je deze niet meer wilt ontvangen! 
  • Persoonlijke feedback en coaching van mij, zodat je het meeste uit deze cursus kunt halen en je jouw eigen unieke werkwijze leert kennen en kunt ontwikkelen

 

Kriebelt er nu iets bij je, denk je, oh, dit is gaaf! Schrijf je dan snel in (dat kan onder aan deze pagina) en ik kan niet wachten om je de komende maanden te helpen ontdekken dat het zoveel eenvoudiger kan zijn dan je dacht je eigen manier van healing geven aan je dier te ontdekken en contact te maken met je krachtdier, ongeacht of je al ervaring hebt hiermee of niet. 

 

Hoe weet ik dat?

 

Simpel, omdat ik al tientallen mensen heb geholpen hun eigen unieke manier van healing geven te ontdekken, in dezelfde stappen als die jij gaat volgen bij de cursus! 

 

Inmiddels ruim 2 jaar geleden, heb ik een vision quest gedaan als afronding van een healing opleiding die ik toen zelf volgde. Het was een prachtige ervaring. Het witte paard dat ik al een tijdje bij me voelde (als in dat hij soms bijna letterlijk me omver duwde) kwam bij me en gaf me o.a. deze boodschap:

 

“Ik heb je gezocht, ik heb op je gewacht en daar ben je dan! Vandaar mijn ongeduld en de duwtjes in de rug die ik je steeds geef.

Samen gaan we zo iets moois opzetten!! Daar mag je op vertrouwen, zodat wij ons werk kunnen doen. Ervaar hoe sterk de healing kan zijn als je durft te vertrouwen op je verbinding met de natuur, je krachtdieren en alle andere hulptroepen die er voor je zijn. Wij helpen je jouw unieke werkwijze te vinden en belangrijker nog, jij gaat samen met ons dat ook aan anderen leren!”

 

Dus je begrijpt dat ik vanaf dat moment en na die schop onder mijn kont mijn ‘oplichter syndroom’ aan de kant heb geschoven en aan het werk ben gegaan met het geven van online cursussen AnimalWise Healing voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot het werken met krachtdieren en die de wens voelt om haar dier een healing te kunnen geven en zo nog dichter bij hun dier te komen! Daarom heb ik ook de afbeelding van een wit paard gekozen als 'boegbeeld' van deze cursus. Dus weet dat je naast al mijn hulp en begeleiding ook altijd de hulp mag en kan inroepen van mijn witte paard, zodra je je hebt ingeschreven voor deze cursus! 

 

Wil je graag een voorproefje van deze cursus voor je je inschrijft, of ervaren hoe ik te werk ga en of je mijn stem überhaupt wel prettig vindt om naar te luisteren (wat wel zo fijn is bij het beluisteren van geleide meditatie)? Schrijf jezelf dan in voor mijn kennismakingsreeks AnimalWise Healing, dan ontvang je van mij, via e-mail, een reeks van geleide meditaties, informatieve filmpjes en meer. Helemaal GRATIS en vrijblijvend!  

 

De reis die ik maak met mijn prachtige witte paard is tot nu toe een hele mooie geweest, en hij is nog lang niet voorbij... ik nodig je van harte uit met ons mee te reizen!

 

Aan het einde van de cursus vraag ik mensen, als ze dat willen, een aanbeveling voor mij te schrijven en te vertellen hoe ze de cursus ervaren hebben / wat ze hebben geleerd. Hieronder de antwoorden van de cursisten die je voorgingen. Uiteraard plaats ik deze antwoorden alleen als de betreffende deelnemer daar toestemming voor heeft gegeven! 

 

Cindy haar aanbeveling:

 

"Ik heb de online cursus AnimalWise Healing gevolgd bij Ellen.

Ellen is heel betrokken en helpt jou en jouw dier op weg.

 

Ze staat klaar om vragen te beantwoorden en helpt je vooral ook in je eigen kracht te staan op je eigen manier. En het mooie is dat ze communiceert met het dier die jij healing geeft. Je krijgt dus een terug koppeling van je eigen dier

 

Ik hoop nog veel van Ellen te mogen leren."

 

Haar antwoord op de vraag: "Hoe heb je deze cursus ervaren? Wat heb je geleerd?"

 

"Ik heb de cursus heel fijn ervaren, was duidelijk en er was altijd hulp.

Wat ik geleerd heb is vooral op mij zelf te vertrouwen, niet te sturen, geaard blijven." 

 

Tamar haar aanbeveling:

"Het is een leuke, leerzame cursus met een laagdrempelige instap. De filmpjes zijn duidelijk en het mooie is dat je het geheel op eigen tempo kan doen.

Ellen reageert snel op je ingeleverde werk en altijd met een duidelijke beschrijving. Ze neemt er echt te tijd voor." 

 

Haar antwoord op de vraag: "Hoe heb je deze cursus ervaren? Wat heb je geleerd? 

"Fijn. Ik heb zeker geleerd dat je moet doen wat je zelf voelt. Het gronden gaat steeds sneller en je leert zoiets echt goed toe te passen in je leven. Dat heeft een goede meerwaarde voor mij.

healen kan op vele manieren en alles is daarin weer goed. dat is het fijne van deze manier van werken.

Een stukje lichaamsbewustzijn. Ook een belangrijke om te leren wat van jou is en wat van een ander ( dier) en hoe je hiermee om kunt gaan."

 

Margriet haar aanbeveling:

 "Een hele prettige healing cursus, die goed te volgen is, ook voor beginners op dit pad. Ellen heeft een prettige stem en maakt duidelijke filmpjes bij elke les. Ze geeft ook desgewenst extra uitleg en goede feedback. Ook heel fijn dat het online is en je er niet voor hoeft te reizen en je het bovendien in je eigen tempo kan doen."

 

Haar antwoord op de vraag: "Hoe heb je deze cursus ervaren? Wat heb je geleerd?

"Ik vond het heel prettig en overzichtelijk, ook door de niet te lange filmpjes. Goede sfeer, je hebt een prettige stem om naar te luisteren :-)

Wat heb ik geleerd... Geleerd nog beter m'n intuïtie te volgen en dat dit, op deze manier met dieren bezig zijn, toch iets is wat echt bij me past. Geleerd over krachtdieren, dat was echt nieuw voor mij en een eye-opener. Een stukje bevestiging van wat ik eigenlijk altijd onbewust al doe, dat dat klopt. Alleen ben ik er nu bewuster mee bezig."

 


Je kunt je nu inschrijven voor deze unieke online cursus, voor 297 euro. Deze cursus vormt tevens de basis voor vervolg cursussen, de basis module AnimalWise Communicatie. 


Je kunt je inschrijven door onderstaand registratie formulier in te vullen. Na het invullen wordt je doorgeleid naar de betalingsoptie. Het lesgeld van 297 euro is inclusief BTW.

 

Wil je liever in termijnen betalen? Stuur me dan een berichtje, dan regelen we dat samen! Dat kan via chat (zie onderaan de pagina), mail of het contactformulier

 

Door je in te schrijven via onderstaand registratie formulier ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 

1. Nadat je betaling is ontvangen krijg je toegang tot de online cursus AnimalWise Healing op het courseflow platform, zolang de cursus daar beschikbaar is. 

2. Je kunt ook lid worden van de bijbehorende Facebook groep, de link ontvang je via mail en is ook terug te vinden in de lessen

3. Vind je de cursus tegenvallen, dan kan je binnen 14 dagen je geld terugvragen. In dat geval verwijder ik je weer uit de cursus omgeving / Facebookgroep

 

Noot voor ondernemers die niet in Nederland wonen: het is mogelijk om de BTW voor de cursus te verleggen als je binnen de EU woont. Voor België en Frankrijk kan dit als het goed is zonder problemen door je BTW nummer in te vullen. Woon je in een ander EU land, laat het me weten, dan voeg ik dat land ook toe! 

 

Noot voor mensen die in termijnen willen betalen: registreer je gerust via bovenstaand formulier en laat de betaling achterwege. Ik stuur je dan apart facturen voor de termijnbedragen die we hebben afgesproken. Zodra ik dan de eerste betaling binnen heb, voeg ik je toe aan de cursus!